Alkollü ve Alkolsüz isveç şurubu farkı

Alkolsüz ve Alkollü İsveç Şurubunun Farkı

İsveç şurubu - İsveç iksiri -  bir çok bir çok hastalığın ve ağrının tedavisinde kullanılması mümkün olan yardımcı, bitkisel bir üründür. Bazen sizleri bayağı zorlayan diş ağrıları, baş ağrıları ya da eklem ağrıları gibi durumlarda düzenli olarak İsveç şurubu kullanarak tedavi aşamasında bu şekilde destek almanız sizlere büyük oranda fayda sağlayacaktır. Lakin, İsveç şurubu kendi içerisinde 2′ye ayrılmaktadır. Bunlar; Alkollü İsveç Şurubu ve Alkolsüz İsveç Şurubu olmaktadır. Lakin, bilinmesi gerekir ki iki üründe de kullanılan temel bitkisel bileşenler aynıdır. Sadece; bazı ek farklar mevcut durumdadır.

Alkollü İsveç Şurubu

Alkollü İsveç şurubu, ithal olarak yurt dışından getirilmekte olan bir üründür. Temel olarak sahip olduğu içeriğe bakıldığı zaman alkolsüz İsveç şurubundan pek bir farkı yoktur. Sadece; içerisinde kanyak bulunmaktadır ve yurt dışında üretilmektedir. Bu İsveç şurubu alkollü olması nedeni ile, genelde yara, nasır ve benzeri bir çok sorunlu bölgelerde tedavi amacı ile sürülerek kullanılır. Pek fazla, içilerek kullanılmaz.

Alkolsüz İsveç Şurubu

Alkolsüz İsveç şurubu, genelde içilerek kullanılması tercih edilen bir üründür. Bu üründe gene alkollü olan gibi aynı üründür ve temel bitkisel bileşenler aynıdır. Yani, verdiği etki tamamen neredeyse aynıdır. Sadece; diş ağrılarında ve benzeri ağrılarda içilerek kullanılması tercih edilir, diğeri ise genelde yanık ve yaralara sürülerek kullanılması tercih edilen bir üründür. Ayrıca, diğer ürün ithal olarak yurt dışından getirilirken, bu ürün yerli olarak ülkemiz içerisinde üretilmektedir.

Kısacası; alkollü ya da alkolsüz İsveç iksiri tamamen aynı ürünlerdir ve sizlere sundukları bitkisel faydaları ciddi oranda iyi durumdadır. Sadece; alkollü yurt dışından ithal, alkolsüz ülkemiz içerisinden yerli olarak elde edilmektedir. Alkollü genelde yaralara sürülerek tercih edilir, alkolsüz ise içilerek kullanılır.